De strijd tegen de sluipsuikers

In zoveel producten waarvan we denken dat ze gezond zijn, bijvoorbeeld een pastasaus, pindakaas, ontbijtkoek, appelsap etc. wordt suiker toegevoegd door de voedselindustrie. Echt suiker is zo ongezond voor ons!

Op de pagina ‘Over Suiker‘ lees je veel meer achtergrondinformatie over geraffineerde suiker en bekijk ook even deze rapportage van Brandpunt. Meer informatie over de natuurlijke alternatieven voor geraffineerde suiker lees je op de pagina ‘Natuurlijke Zoetmakers‘.

Brandpunt - De strijd tegen de sluipsuikers

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen geraffineerde suiker meer…

Als echte liefhebber van zoetigheid, heb ik een manier gevonden om zoet én gezonder te eten. Ik sta echt niet elke dag in de keuken zoete recepten te maken. Ongeveer één a twee keer per week en met verjaardagen iets vaker.

Door het zelf maken van iets lekkers zoets, ben ik me ook veel meer bewust van wat ik eet. Vroeger had ik vanwege mijn suikerverslaving geen rem, het pak koekjes ging vaak in één of twee keer leeg. Dat is nu gelukkig verleden tijd.

Wil jij ook gezonder leven en minder of helemaal geen geraffineerde suikers eten, maar toch af en toe van iets zoets genieten? Lees dan mijn boek ‘Smullen zonder Suiker!

Boek: Smullen zonder suiker!

Print Friendly, PDF & Email