Winactie | Boho-Tiffin Lunchbox

Boho-Tiffin Winactie

Vind jij het ook zo lastig om gezond te lunchen als je buitenshuis werkt of reist? Vaak sleep ik allerlei bakjes en zakjes mee en als het dan lunchtijd is ziet dat er absoluut niet smakelijk uit. Maar onlangs kwam ik via via op social media een foto van een lunchbox van Boho-Tiffin tegen. Ik wist eerst niet wat het was, maar vond de Tiffin er vooral heel aantrekkelijk en vrolijk uitzien. En na een bezoekje aan de Boho-Tiffin website bleek het een lunchbox te zijn!

De betekenis van Tiffin is letterlijk: Tweede ontbijt of lunch. Het idee voor de Tiffin komt uit India waar al eeuwenlang Dabba of Rantangs worden gebruikt om de heerlijke Indiase gerechten vers te houden en te transporteren.

Nooit meer een ‘rommelige’ werk- of schoollunch

De Boho-Tiffin bestaat uit drie bakjes. Zo kan je je fruit, lunch en tussendoortjes allemaal in een apart bakje doen en in de Tiffin blijft het ook nog eens allemaal lekker vers. Mijn dochter van negen is ook helemaal verliefd op onze Tiffin en wil ‘m graag mee naar school. Nu moeten wij hier thuis wel eens onderhandelen wie ‘m mee mag, dus als ze straks over gaat naar de volgende klas of als ze jarig is, dan weet ik al een heel leuk kado. 😉

Tiffin Tips

De Tiffins zijn gemaakt van duurzaam RVS (Roestvrijstaal) dit heeft als voordeel dat er geen nare luchtjes in zullen achterblijven en dat het RVS niet verkleurt. Ook zijn de Tiffins BPA vrij. Een Boho-Tiffin blijft het mooiste als je hem met de hand afwast. Mocht je hem toch in de vaatwasser willen gebruiken dan is dat geen probleem, het kan alleen zijn dat de kleur en het behoud van de print op lange termijn niet zo mooi meer blijven als toen je hem kocht. Boho-Tiffins zijn niet lekdicht, soep kun je beter in een speciale lekvrije soepbeker meenemen. Maar wil je bijvoorbeeld yoghurt of kwark meenemen dan kan dit gewoon. Kwark is vaak wat dikker dus dit is geen probleem maar twijfel je hierover en wil je meer zekerheid, dan kun je altijd wat huishoud- of magnetronfolie over je bakje heen leggen, ander bakje erop en klaar, het lekt niet meer.

Boho-Tiffin Winactie

Winactie

Ik mag een Boho-Tiffin Original t.w.v. € 39,95 weggeven!
Kijk even op de site van Boho-Tiffin welke Tiffin je graag zou willen en schrijf hier onder het bericht bij de reacties (=comments) welke en waarom. Je ontvangt het complete pakket, dus je mag ook aangeven welk tasje en welke hanger je er bij zou willen! Je kan het beste zien welk tasje en welke hanger, als je begint met een bestelling op de Boho-Tiffin site, nadat je de Tiffin kiest krijg je een keuzemenu voor het tasje en de hanger.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?
1. Reageer onder dit bericht bij ‘Geef Reactie’ waarom je dit pakket wil winnen. (Verplicht)
(Als je dat niet ziet, druk dan onder dit bericht achter ’29 mei 2017′ op het roze woord ‘ … Comment(s)’) het kan even duren voordat je berichtje zichtbaar wordt ivm SPAM controle.
2. Like de Facebookpagina van Boho-Tiffin & Smullen zonder Suiker! (Verplicht)
3. Like het bericht op de Smullen zonder Suiker! FacebookInstagram of Twitter (Verplicht)
4.Tag iemand/deel het via FacebookInstagram of Twitter (Verplicht)

Let op: Alleen reacties die voldoen aan alle vier bovenstaande punten komen in aanmerking voor de winactie. Zeker doen, want super leuk deze Boho-Tiffin winactie toch?!

Deze actie is afgelopen.
Gefeliciteerd! Bianca (de dertiende reactie onder dit bericht) heeft de Bohoh Tiffin van haar Keuze gewonnen. Op Facebook kan je een filmpje terugvinden van de loting. We hebben inmiddels contact met Bianca opgenomen. De Tiffin zal aan haar verstuurd worden door Chantal van Boho-Tiffin.

Veel succes!

Karlijn

Boek: Smullen zonder suiker!

 

 

 

Recepten zonder geraffineerde suiker

In het Smullen zonder Suiker! boek vind je nog meer leuke en makkelijke recepten. Wat denk je van:

Mmm!

Print Friendly, PDF & Email

54 Comments on Winactie | Boho-Tiffin Lunchbox

 1. Daniëlle
  29 mei 2017 at 15:10 (5 jaar ago)

  Pavone natuuuuurlijk!!!
  Past bij m’n huis (alles in deze kleurtinten, foto van een pauw hangen, pauw gemaakt door m’n dochter), m’n tattoo en ik ben zo trots als een Pavone op m’n suikerloze lunchhappen natuuuuurlijk!!!

  Beantwoorden
 2. Heleen
  29 mei 2017 at 15:16 (5 jaar ago)

  Ik doe graag mee, ben heel veel onderweg! Zie alleen het bericht niet op Twitter…..

  Beantwoorden
 3. Esmeralda Scholten
  29 mei 2017 at 15:21 (5 jaar ago)

  Ik zou graag meedoen met deze super winactie voor een prachtige en super handige boho tiffin mijn voorkeur zou dan uitgaan naar de tiffin met pauwen veren met roze netbag en turquoise hanger.
  Dit zou mijn healty leefstijl namelijk zeer vergemakkelijken geen gesleep meer met al die losse bakjes en dan zou ik net als de pauw die pronkt met zijn veren zal ik met mijn riffen pronken.

  Beantwoorden
 4. Marjet
  29 mei 2017 at 15:32 (5 jaar ago)

  Wat een leuke winactie. De Paisley tiffin met blauw tasje en blauwe hanger staan al heel lang op mijn wensen lijstje.
  Ik vind de tiffin een geweldige box en het lijkt me geweldig om daarmee naar mijn werk te lopen.

  Groetjes Marjet.

  Beantwoorden
 5. Angela Vaas
  29 mei 2017 at 15:42 (5 jaar ago)

  Wauwie shinen met de Rebelle! Een blauwe hanger en een marine blauw net. In de zomermaanden gaan we vaker weg met de boot. Ideaal om deze mee te mogen nemen. Geen gesleep met boterhamzakjes maar gewoon alles bij de hand…… op het werk wordt ik wekelijks jaloers gemaakt door een collegatje hihi!

  Beantwoorden
 6. Jacqueline de Waal
  29 mei 2017 at 15:46 (5 jaar ago)

  Ik ben verliefd op deze schitterend lunch boxen.
  Hoop dat ik er mag winnen hoor!
  Met veel mooie kleurtjes.

  Beantwoorden
 7. Sigrid van Hamburg
  29 mei 2017 at 15:50 (5 jaar ago)

  Ik zou dol, dol, dolgraag de Classy Black M Boho Tiffin willen winnen voor mijn man. Hij is inmiddels al ruim 10 kilo afgevallen en still going strong! Hij is super goed bezig dus. Waar wel nog een verbeterpuntje in zit zijn de lunches op werkdagen. Hij werkt door het hele land en dus is het heel verschillend wat er te krijgen is. Met deze super Tiffin zou hij op een verantwoorde manier een gezonde lunch mee kunnen nemen. Dé oplossing dus! Ik hoop écht dat ik hem binnenkort mag verrassen hiermee!! 😀 (y)
  (PS. Bij deze Tiffin kan je zelf geen tasje en hanger uitkiezen dus vandaar dat ik dit er niet heb bijgezet.)

  Beantwoorden
 8. Natasja
  29 mei 2017 at 15:56 (5 jaar ago)

  Oh my! Ik droom van de Paisley met een lichtpaarse hanger en een roze netbag…. Ik ga mbo duimen draaien tot aan t eind vd actie! Zou fantastisch zijn zo vlak voor mbo verjaardag 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 mei 2017 at 15:57 (5 jaar ago)

   Mbo= mijn

   Beantwoorden
 9. Melanie
  29 mei 2017 at 16:00 (5 jaar ago)

  Ik zou heel graag de tiffin voor salade willen winnen. Met goud/bronze hanger en groene nettas.
  Ik wil hem heel graag winnen om een fruitsalade en een groente salade in te doen tijdens picknicks, BBQ’s buiten de deur en mijn dagelijkse lunch! Mooier kan ik het niet maken, makkelijker kan de tiffin het mij wel maken 😉

  Beantwoorden
 10. Lindsay Prins
  29 mei 2017 at 16:12 (5 jaar ago)

  I love the Boho tiffin lunchbox. Ik zou het geweldig vinden om de ‘Paisley’ elke dag in de olijfgroene tas met de okergele hanger mee naar werk te nemen met healthy breakfast & lunch. Can’t wait!

  Beantwoorden
 11. Laura
  29 mei 2017 at 16:21 (5 jaar ago)

  Ik ben ook al een hele tijd op zoek naar een fijne, duurzame én hippe manier om mijn gezonde (en natuuuuurlijk suikervrije) lunches of snacks mee te vervoeren… Van kleurrijke salades tot vrolijke frittataatjes en van smulwraps tot muffins; maaltijden moet in mijn ogen altijd een gezond feestje zijn! En dan kan ik niet alleen met de inhoud van mijn lunches iedereen weer eens jaloers maken, maar ook met de ’trommel’. Want deze passen daar BOHOorlijk perfect bij en zeker met ook nog die TIFfe (uhhh toffe) hanger en netje erbij. Wauw!! En in het weekend ideaal om te gebruiken met de qualitytime-picknickjes met mijn kleine nichtjes, lange wandelingen met mijn wandelmaatje of om een gezellig klets-en-snack-avondje (75/25 gezond/quiltypleasure) met vrienden mee aan te kleden… Kan eigenlijk niet wachten!
  Ik zou dan gaan voor de saladevariant ivm het formaat of de te gave pauwenprint. Met een olijfgroen netje en een zeegroene (met houtkleur kraal) hanger! 🙂

  Beantwoorden
 12. Femke
  29 mei 2017 at 16:21 (5 jaar ago)

  Wat een sensatie uit een tiffin kan ik dan elke dag ervaren! Dat is al een feestje op zichzelf. Lastig kiezen maar Paisley is wel een favorietje 🙂 succes met jullie acte! Grt Femke

  Beantwoorden
 13. Eliza
  29 mei 2017 at 16:31 (5 jaar ago)

  Zou hem super graag voor me moeder willen winnen en aan haar cadeau willen geven! Dit zou der voor de zomer nog even een extra zetje geven om door te gaan!
  De Paisley met Koreaal/Roze hanger en een lichtroze netje zou ze super mooi vinden!

  Beantwoorden
 14. Blanca Paulissen
  29 mei 2017 at 16:35 (5 jaar ago)

  Ik zou heel graag de Paisley willen winnen met een zeegroene hanger en een lichtroze netbag. Ik vind het superleuk dat ik zo een mooie riffen kan winnen. Ik ben heel hard bezig met coaching om mijn lijf te veranderen. Iedere dag trainen en een heel bewust voedingsschema. Ik verschijn overal met mijn eigen linch en snacks. Iedereen verklaart me voor gek maar ik hou lekker vol met gezond en bewust eten. De rest van mijn leven. Als ik voortaan met deze tuffen verschijn weet ik zeker dat ze minder kritisch zullen zijn en misschien zelfs wel jaloers!!

  Beantwoorden
 15. Sophie Pot
  29 mei 2017 at 16:37 (5 jaar ago)

  Ik vind de Boho-Tiffin Paisley lunchbox het aller leukste. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik erg veel sport (turnen) en hem dan zou kunnen meenemen met gezonde snacks en salades erin zonder dat ik bang hoef te zijn dat het lekt in mijn tas. (dit is mij al meerdere keren overkomen helaas…)
  Daarom hoop ik heel erg om hem te kunnen winnen!! Groetjes Sophie.

  Beantwoorden
 16. Alma Kamphuis
  29 mei 2017 at 16:50 (5 jaar ago)

  Heel graag win ik deze boho-Tiffin omdat ik in de zorg werk en erg onregelmatige tijden heb om te eten de boho-tiffin is dan super om toch gezonde voeding zo compact mogelijk mee te nemen en je zo makkelijk en snel even een hapje je kunt eten

  Paisly
  Roze hanger
  En Roze tas

  Beantwoorden
 17. MANON
  29 mei 2017 at 16:51 (5 jaar ago)

  Waarom ik dit wil winnen? Dat spreekt toch voor zich! De Boho-Tiffin staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ideaal om mee te nemen naar mijn werk. Kunnen de gespaarde AH bakjes in mijn kast blijven staan. Dit is toch veel hipper 😉

  Beantwoorden
 18. Grete Karina
  29 mei 2017 at 17:29 (5 jaar ago)

  De Pavone (pauwenprint) lunchbox vind ik het allermooist! Die combineer ik graag met de koraal/roze hanger en het marineblauwe netbag!
  Ik werk als verpleegkundige en kan zo’n prachtige lunchbox goed gebruiken om mijn lunch in mee te nemen.
  En natuurlijk smul ik bij voorkeur zonder suiker.

  Beantwoorden
 19. Loïs Maarseveen
  29 mei 2017 at 17:38 (5 jaar ago)

  Ik zou het heel leuk vinden om de Rebelle boho tiffin lunchbox te winnen met de koraal kleurige hanger en de turquoise netbag. Die felle kleurtjes zijn zo vrolijk! Ik hou er heel erg van om fruitjes en groente mee te nemen naar turnen of naar school. Maar met zo’n lunchbox zou dat nog makkelijker zijn! Ik heb nu een klein bakje en dan eten al mn vriendinnen vaak mijn komkommertjes op hahahah. Dus als ik een lunchbox heb kan ik meer meenemen, heb ik meer variëteit en heb ik meer voor mezelf.

  Beantwoorden
 20. Jinny
  29 mei 2017 at 18:03 (5 jaar ago)

  Ik wordt heel blij van de flowerbomb! Deze past helemaal bij mijn beeld van India en past dus bij me. Heerlijk alles in deze tiffin en geen losse bakjes meer.

  Ik zou dit combineren met een olijfgroen tasje en de hanger mag een verrassing zijn.

  Beantwoorden
 21. Sharon
  29 mei 2017 at 18:25 (5 jaar ago)

  Wat een fantastisch leuke winactie! Ik volg al een tijdje Boho-Tiffin en kijk er elke keer weer verliefd naar ♡. Zeker nu ik mijn eetgewoontes probeer aan te passen is de vrolijke Paisley versie met koraal hanger en donkerroze nettas een geweldige aanvulling en hulpmiddel. Net zoals de recepten van Smullen zonder suiker 😉

  Beantwoorden
 22. Glutenvrij nge
  29 mei 2017 at 18:42 (5 jaar ago)

  Waren gave actie! Ik heb alle 4 de acties zojuist gedaan om kans te mogen maken. Ik hoop dat er op deze manier een einde komt aan ál die verschillende bakjes en potjes die ik elke dag meesjouw… wat zou dat het leven makkelijker (en stylish verantwoord!) maken. Ik zou graag kans maken op de Paisly, met een zeegroene hanger en een lichtroze tasje ❤️

  Beantwoorden
 23. Tania
  29 mei 2017 at 19:01 (5 jaar ago)

  Jaaaaa wat mooi! Ik vind de paisley het mooiste. Met een okergele hanger en een olijfgroene bag.
  Waarom ik graag wil winnen?
  Omdat ik laatst met mijn bakje yoghurt, bakje granola en bakje besjes in mijn fietsmand richting het werk fietste….en ja hoor….bij een hobbel lagen de besjes en de yoghurt door de fietsmand heen. Én een vieze fietsmand én daar ging m’n lunch! Dat kan hier niet mee gebeuren…..dan kan ik als ik mijn dochter bij school heb afgeleverd flink doorfietsen over alle hobbels naar het werk!

  Beantwoorden
 24. Els
  29 mei 2017 at 19:28 (5 jaar ago)

  Fantastisch zo,n lunchbox gun je toch iedereen. Wat zal lunchen vanuit de Paisley een feestje worden, geen gedoe meer met pakjes en zakjes . Een blikvanger wat aks een domino effect door ons kantoor zal gaan.

  Beantwoorden
 25. Joyce
  29 mei 2017 at 19:46 (5 jaar ago)

  Wauwwww! Dit wil ik heel graag winnen! Ik vind de Zig-Zag geweldig met een donkerroze netbag en een blauwe hanger. Ik ben aankomende woenddag jarig dus zou een geweldig verjaardagscadeau zijn!

  Beantwoorden
 26. Sabrina
  29 mei 2017 at 21:02 (5 jaar ago)

  Oh wat een geweldige actie is dit en de perfecte combinatie een super gave lunchbox in samenwerking met suikervrij. Laat ik nu koolhydraatarm eten en mijn eten in allerlei losse bakjes meeslepen. Hoe leuk zal dat zijn in de paisley met een roze kwastje en turquoise tasje. Dan gaat de lunch in stijl mee ipv bakjes en bij 10kg dus zou mooie beloning zijn. Vooral wetende dat ik dan nog lang niet op de helft ben……

  Beantwoorden
 27. Sandra
  29 mei 2017 at 21:17 (5 jaar ago)

  Geweldig, die lunchboxen van Boho Tiffin!
  Zou super graag de Panter willen winnen, met de zeegroen meermin hanger en de olijf netbag, zodat ik van allerlei lekkere gezonde dingen mee kan nemen om te smullen in mijn lunchpauze. Als diabeet is lekker smullen xonder suiker natuurlijk extra belangrijk en vaak een hele uitdaging!!!
  Zijn echt vet gaaf!

  Beantwoorden
 28. Floor
  29 mei 2017 at 21:27 (5 jaar ago)

  Wauw! Wat een mega toffe actie! Ik kijk al (stiekem) een aantal maanden naar de prachtige lunchboxen. Ik vind ze wekelijk waar te leuk, om verliefd op te worden. Daarom zou ik wel erg graag de groenige lumchbox willen. Waarom ik dit nu verdien? Afgelopen vrijdag heb ik een mishandeling mee gemaakt op het werk. Ik heb een kastje naar mijn hoofd gesmeten gekregen. Hechtingen in mijn lip en tanden zijn verschoven. Om weer fijn aan het werk te kunnen, zou de lunchbox een steuntje in de rug zijn.. Aangezien ik moeilijk kan eten, zou het fijn zijn zelf extra dingentjes mee te kunnen nemen:)..

  Beantwoorden
 29. Amanda
  29 mei 2017 at 22:01 (5 jaar ago)

  wow! wat een coole actie! Win graag zo’n vrolijke Paisley met roze hanger en lichtroze tas, ben ik van die suffe plastic doosjes af hihi. daarnaast ideaal voor de picknick met de kids!

  Beantwoorden
 30. K
  30 mei 2017 at 00:01 (5 jaar ago)

  Wauw, wat een leuke actie!
  Deze zou hier super goed bruikbaar zijn. Ik ben het gesjouw met allerlei bakjes/kommetjes/zakjes meer dan zat. Ik zie mezelf wel shinen op mijn werk met de Paisley. Nu maar duimen!!!

  Beantwoorden
 31. Anita H.
  30 mei 2017 at 00:56 (5 jaar ago)

  Rocky Stars
  Hanger goud/brons
  Netbag olijf

  Ik neem mijn lunch mee in boterhamzakje en / of plastic diepvriesbakje. Geen probleem verder. Maar ik doe mijn best om er leuk uit te zien, inclusief leuke sieraden en zo. Waarom dit niet verder doortrekken naar zo’n mooie stylish verantwoorde lunchbox…. Sowieso horen dierenprints helemaal bij mijn imago, dus die Rocky Stars past wel helemaal bij mij.

  Beantwoorden
 32. Wilma van Goor
  30 mei 2017 at 09:28 (5 jaar ago)

  Gave actie! Elke dag heb ik een broodtrommel bij me omdat plastic zakjes zo slecht zijn voor het milieu. Graag zou ik dan met een hippe en betere ’trommel’ in de kantine van het werk verschijnen. De Paisley met een roze hanger en lichtroze tasje zou ik graag winnen <3

  Beantwoorden
 33. Regine
  30 mei 2017 at 14:01 (5 jaar ago)

  Ik zou dolgraag de Paisley willen winnen omdat ik helemaal verknocht ben aan het Ibiza stijltje en deze daar precies in past. Met donkerblauwe tas en roze hanger ben ik helemaal hot en happening! Het lijkt me onwijs makkelijk om 3 bakjes in 1 mee te nemen waarin het eten gescheiden en bovenal vers blijft. Nooit meer kleddernatte sla omdat ik de meelprep al zo ver van te voren moest doen. Het zou een super duwtje in de rug zijn voor de laatste afvalkiloos.

  Beantwoorden
 34. Marlies hol
  30 mei 2017 at 15:46 (5 jaar ago)

  Ik zou graag de pavone pauwenprint winnen met rode gouden hanger en lichtroze netbag.op 1 juli begin ik met een nieuwe baan en ik zou graag in stijl de kantine betreden

  Beantwoorden
 35. Lynsey Jak
  30 mei 2017 at 17:55 (5 jaar ago)

  Jaaaaaa daar doe ik graag aan mee! Ik zou kiezen voor de Rocky Stars met de olijfgroene netbag en rosegouden hanger… te gek!

  Beantwoorden
  • Lynsey Jak
   30 mei 2017 at 17:56 (5 jaar ago)

   Oh en ik vergeet waarom…. omdat ik ook altijd met veel verschillende bakjes in een koeltas aan het sjouwen ben naar mijn werk en dat zou ik graag anders zien

   Beantwoorden
 36. Nina
  30 mei 2017 at 18:17 (5 jaar ago)

  • P A I S L EY it is ! ♡
  Graag met lichtroze tasje en brons/gouden hanger met roze kraal. Ik zou héél graag mijn nieuwe studie willen starten met deze té gekke lunchbox. Ik maak straks erg lange dagen, zo kan ik toch blijven genieten van mijn healthy food omdat het zo lang goed blijft. Super handig dat je dan niet meer loopt te struggelen met al die bakjes in je tas. In één woord geweldig!

  Beantwoorden
 37. Mascha
  30 mei 2017 at 18:31 (5 jaar ago)

  GEWELDIG! Je saladelunch zo leuk mee kunnen nemen, hier kan geen andere trommel tegenop. De leukste vind ik: de zigzag met lichtroze net en de roze hanger. Ik hoop zo dat ik ga winnen.

  Beantwoorden
 38. Daan
  31 mei 2017 at 11:31 (5 jaar ago)

  Wow, wat een onwijsgave winactie en superleuke designs op de lunchboxes. Moeilijk om een keuze te maken. Ik denk dat de Rocky Dtars bij iedereen van het gezin in de smaak valt. Heerlijk om mee te nemen naar het strand of bij een boswandeling.

  Beantwoorden
 39. Allineke
  31 mei 2017 at 14:58 (5 jaar ago)

  Graag, kan ik wel gebruiken!
  Maakt niet uit welke, ze zijn allemaal top!

  Beantwoorden
 40. Kimberly
  31 mei 2017 at 20:04 (5 jaar ago)

  Ik zou graag de Paisley met zeegroen meermin hanger en lichtroze netbag willen winnen. Iedere dag lekkere lunches maken voor op het werk en voor onderweg in het weekend. Super handig en gezond.

  Beantwoorden
 41. nicole elisabeth
  31 mei 2017 at 20:20 (5 jaar ago)

  Jaaa ik doe mee! Alle stappen doorlopen. Ik heb deze lunchboxes een jaar geleden gezien en vind ze zooo gaaf! Als ik win ga ik voor de rebelle, met zeegroene hanger en donkerroze netbag.

  Beantwoorden
 42. Mas
  3 juni 2017 at 20:28 (5 jaar ago)

  Paisley, blauwlavendel hanger en een lichtroze netbag. Zooooooo gaaf om zoiets te winnen. Daar kan je nog eens mee voor de dag komen. Wat zullen mijn salade-etende collega’s jaloers zijn (ga meteen reclame maken).

  Beantwoorden
 43. Liesbeth Bontrop
  4 juni 2017 at 14:37 (5 jaar ago)

  Heel graag! Om mijn allerliefste schoonzus mee te verassen. Ik heb er zelf onlangs een gekocht voor mijn dochter die de Boho-Tiffin met veel plezier gebruikt tijdens haar trainingen. Mijn schoonzus was op slag verliefd.. maar net jarig geweest! Dus voor haar zou ik deze heel graag willen winnen! Kleuren maken niet uit! Alles is even mooi.. kan niet kiezen!

  Beantwoorden
 44. Linda van der Helm
  5 juni 2017 at 14:34 (5 jaar ago)

  Wat een gave actie!
  Ik zou heel graag de Panter willen winnen,
  met zeegroene hanger en turquoise netbag!
  Hopelijk helpt dit mij, na een lastige periode, om het gezonde eten weer op te pakken en vol te houden!

  Beantwoorden
 45. Tamara Strien
  6 juni 2017 at 21:35 (5 jaar ago)

  Ik zou suuuuper graag de fashion fitgirl M willen winnen, en anders de Rocky star!! Ik ben net afgestudeerd en kan wel zon flitsende tiffin gebruiken om m’n healthy lunch in te vervoeren naar m’n burgerlijke grote mensen baan 😉

  Beantwoorden
  • Tamara Strien
   6 juni 2017 at 21:40 (5 jaar ago)

   O en graag een zeegroene hanger en een cirtroengeel netje! *fingers crossed*

   Beantwoorden
 46. Danielle de Jong
  6 juni 2017 at 21:36 (5 jaar ago)

  Ik vind de Boho-tiffin Rebelle heel gaaf! Samen met de coral/roze hanger en het turquoise tasje.
  Graag zou ik de boho-tiffin winnen omdat ik hard bezig ven met afvallen na het krijgen van 2 lieve kindjes. De tiffin zou er voor zorgen dat ik ipv 3 verschillende bakjes 1 super leuke lunchbox mee kan nemen naar mijn werk. Vrees wel dat mijn dochter hem regelmatig gaat ‘lenen’ 😉

  Beantwoorden
 47. Miranda Sturris
  6 juni 2017 at 21:47 (5 jaar ago)

  Wauw! Echt gaaf!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter, die a.s. zaterdag jarig is.
  Zij zou heel graag de mintgroene Paisley winnen met een lichtroze netbag en rosé hanger.
  Duimen…..

  Beantwoorden
 48. Liesbeth
  6 juni 2017 at 21:50 (5 jaar ago)

  Wow, wat zijn deze Boho-tiffins super!! Ik ben helemaal verliefd op de Paisley met koraalroze hanger en turquoise net. Wat geweldig zou het zijn om hiermee “de show te stelen” op mijn werk tijdens de lunchpauze. Wat een perfecte vervanger is dit voor alle losse bakjes en zakjes 🙂

  Beantwoorden
 49. Coco
  7 juni 2017 at 21:34 (5 jaar ago)

  Ik wil dat super toffe bakje graag winnen. ik gebruik nog altijd de boterhamzakjes, maar daar worden de boterhammen niet echt lekkerder op. Ik draai nu veel avonddiensten in de zorg, als ik dit win kan ik eindelijk weer een gezond toetje meenemen. Ik zou gaan voor het zig-zag model met een goud/brons hangertje en een turquoise netbag. dit ziet er zo vrolijk uit dat je er zelf ook meteen vrolijk van wordt.

  Beantwoorden
 50. Saskia
  7 juni 2017 at 21:54 (5 jaar ago)

  Omdat ik een bewuste mama van 4 ben die ook op het werk (leerkracht ) bewust eet en dit uitdraag. Deze handige en modieuze lunchbox zou hier geweldig bij passen en nog meer mensen helpen inspireren in het kiezen van goede en lekkere voeding. Alias happyenhealthy on instagram

  Beantwoorden
 51. Natasja
  3 juli 2017 at 17:34 (5 jaar ago)

  Handig voor mijn werk als ik avond dienst heb

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *