Winactie | Smullen zonder Suiker kookboek

WINACTIE - Smullen zonder Suiker! boek

Blijven snoepen, gezonder leven, afvallen?

Als echte liefhebber van zoetigheid, heb ik een weg gevonden om zoet én gezonder te eten. Ik sta echt niet elke dag in de keuken zoete recepten te maken. Ongeveer één a twee keer per week en met verjaardagen iets vaker.
Door het zelf maken van recepten ben ik me ook veel meer bewust van wat ik eet. Vroeger had ik vanwege mijn suikerverslaving geen rem, het pak koekjes ging vaak in één of twee keer leeg. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Ik zit niet meer op de bank een pak koekjes leeg te eten, in plaats daarvan sta ik calorieën te verbranden in de keuken tijdens het koken en heb ik na het koken ook niet meer de behoefte alles in één keer op te eten, want daar heb ik dan veel te hard voor gewerkt. 🙂

Ben je ook een echte zoetekauw?

Hou je van zoet, maar wil je stoppen met eten van producten met geraffineerde suikers of minderen omdat je op je gezondheid wil letten of af wil vallen? Dan is het ‘Smullen zonder Suiker!’ kookboek echt iets voor jou!

Het boek begint met een inleiding over geraffineerde en natuurlijke suikers en hoe je lichaam hierop reageert. Gevolgd door recepten van onder meer ijs, taart, cupcakes, snoep en koek. Soms worden er zelfs groenten (die je niet proeft) gebruikt in de zoete baksels. Heel handig als jij of je kinderen (te) weinig groenten of vezels eten. De recepten zijn gezoet met dadels, honing, ahornsiroop en meer. Veel recepten zijn door gebruik van onder meer amandelmeel laag in koolhydraten, per recept staan de calorieën en koolhydraten erbij vermeld. Naast recepten kan kan je achterin het boek je aantekeningen kwijt en staan er hele  leuke etiketten en een kadedoosje in, die je kan gebruiken als je je baksels aan iemand kado wil doen. 🙂

Winactie

Deze actie is gesloten.
Je kon meedoen t/m 12 juli. Donderdag 13 of vrijdag 14 juli worden de winnaars bekend gemaakt.

Ik geef drie Smullen zonder Suiker! boeken t.w.v. € 14,95 per stuk weg!
Start nu met een gezondere en actievere leefstijl en doe mee aan deze winactie, misschien ben jij één van de winnaars van één van de drie boeken!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?
1. Reageer onder dit bericht bij ‘Geef Reactie’ WAAROM je één van de drie boeken wil winnen. (Verplicht)
(Als je dat niet ziet, druk dan onder dit bericht achter ‘3 juli 2017’ op het roze woord ‘ … Comment(s)’) het kan even duren voordat je berichtje zichtbaar wordt ivm SPAM controle.
2. Like de pagina van Smullen zonder Suiker! op FacebookInstagram of Twitter (Verplicht)
3. Like het bericht op de Smullen zonder Suiker! FacebookInstagram of Twitter (Verplicht)
4. Tag iemand/deel het via FacebookInstagram of Twitter (Verplicht)

Let op: Alleen reacties die voldoen aan alle vier bovenstaande punten komen in aanmerking voor de winactie. 

Deze actie is gesloten.
Je kon meedoen t/m 12 juli. Uit meer dan 60 inzendingen zijn de drie winnaressen Marian, Manon en Femke. De trekking staat op FacebookInstagram en Twitter. Jullie ontvangen een mailtje zodat jullie je adres kunnen mailen en de boeken op de post kunnen. 🙂

Fijne zomer!

Karlijn

Boek: Smullen zonder suiker!

 

 

 

Recepten zonder geraffineerde suiker

In het Smullen zonder Suiker! boek vind je nog meer leuke en makkelijke recepten. Wat denk je van:

Mmm!

Print Friendly, PDF & Email

62 Comments on Winactie | Smullen zonder suiker kookboek

 1. Loes
  3 juli 2017 at 15:39 (5 jaar ago)

  Ik eet al een tijdje zonder geraffineerde suikers en haal informatie nu van interner. Dit alles verzameld lijkt me fijner want dan kan ik lekker bladeren en aan de kokkerel!

  Beantwoorden
 2. Els Wynants
  3 juli 2017 at 15:44 (5 jaar ago)

  Waarom? Wie wil dit nu niet winnen en heb je daar altijd een reden voor nodig? Sinds mijn suikervrijdieet van 2 jaar geleden, waren er heel wat kilootjes af bij mij. Maar helaas, zijn er nu weer enkele terug bij, dus daarom wil ik graag eens nieuwe receptjes uitproberen. En misschien kan ik zo die paar kilootjes weer kwijt raken…

  Beantwoorden
 3. Sina
  3 juli 2017 at 15:45 (5 jaar ago)

  Ik wil deze graag winnen, natuurlijk om lekkere gezonde dingen voormezelf te bakken maar ook voor mijn man! liefde gaat immers door de maag… en zeker bij hem!

  Beantwoorden
 4. saskia
  3 juli 2017 at 15:50 (5 jaar ago)

  hallo,
  ik zou heel graag dit boek willen winnen!. ik ben een enorme zoetekauw. ik moet bijna bevallen en na mijn bevalling wil ik alle 25 kilo’s er heel graag weer af krijgen… het zou goed van pas komen om dan geen suikers meer te eten.
  ik merk dat suikers mijn grootste verslaving zijn dus kom maar op!

  groetjes,

  saskia

  Beantwoorden
 5. Debbie van Tongerlo
  3 juli 2017 at 15:52 (5 jaar ago)

  Waarom ik het boek graag zou willen winnen is omdat ik leuke variatie’s in gezonde koeken / gebak en taartjes wil…zonder geraffineerde of ongeraffineerde of semi-synthetische zoetmiddelen…tijd voor nieuwe ideeen…

  Beantwoorden
 6. Wendy
  3 juli 2017 at 15:54 (5 jaar ago)

  Na 15 kilo te zijn afgevallen ben ik wel weer toe in iets lekkers maar dan wel verantwoord;).
  Ik hield heel erg van bakken maar sinds ik mijn voedingspatroon heb aangepast bak ik eigenlijk niets zoets meer, wat mijn gezinsleden en ik toch wel missen.
  Dit boek zou een mooie aanwinst zijn voor mijn gezonde leefstijl;).

  Beantwoorden
 7. Rianne
  3 juli 2017 at 16:00 (5 jaar ago)

  Ik ben een echte zoetekauw.. en de laatste tijd baal ik ervan. Nu met onze kleine meid en een nieuwe baan ben ik best futloos en moe. Hier wil ik graag verandering in brengen door meer op mijn eten te letten en meer te gaan bewegen. Dit boek zou voor mij een uitkomst zijn en mij hier echt bij kunnen helpen!

  Beantwoorden
 8. Kittt confurius
  3 juli 2017 at 16:01 (5 jaar ago)

  Graag zou ik het boekje smullen zonder suiker winnen omdat ik sinds kort gezonder ben gaan eten maar toch vaak moeite heb om zoete dingen te laten staan.
  Vanwege mijn reumaklachten mogen er ook wel enkele kilo’s af dus dingen laten staan of gezonde vervanging hou ik me voor aanbevolen

  Beantwoorden
 9. Bcp
  3 juli 2017 at 16:07 (5 jaar ago)

  Ik wil heel graag het boek winnen om mezelf en de kids deze zomer iets lekkers voor te schotelen . Ze hebben zo goed hun best gedaan op school en ik heb heel erg mijn best gedaan om 20 kilo af te vallen

  Beantwoorden
 10. Chantal Bentveld
  3 juli 2017 at 16:10 (5 jaar ago)

  Dit boek is uitermate geschikt voor ons gezin. Wij zijn echte zoetekauwen maar het is zo slecht voor ons. Manlief en ik zijn veel afgevallen en willen dat graag zo houden. Inspiratie opdoen voor nieuwe zoete recepten zonder suiker om terugval te voorkomen. Maar ook om onze oudste dochter, die aanleg heeft om dik te worden, te laten zien dat snoepen zonder suiker ook kan.

  Beantwoorden
 11. Laura
  3 juli 2017 at 16:12 (5 jaar ago)

  Ik wil graag het boek smullen zonder suiker winnen omdat:

  Ik net twee weken geleden moeder ben geworden van ons tweede kindje. En ik wil straks heel erg graag van mijn zwangerschapskilo’s af. Van zowel de eerste als de tweede zwangerschap!! En daarbij probeer ik om mijn kinderen met zo weinig mogelijk suiker op te voeden. En alle handige hulp kan ik daar bij gebruiken!

  Beantwoorden
 12. Janna
  3 juli 2017 at 16:18 (5 jaar ago)

  Super graag zou ik voor mezelf en m’n gezin een kookboek willen winnen. We zijn sinds kort begonnen met het suikervrij of suikerarm te eten en dat valt nog niet mee. Een boek met tips en recepten zou een echte hulp voor ons zijn!!

  Beantwoorden
 13. Nancy van der kamp
  3 juli 2017 at 16:23 (5 jaar ago)

  Dit lijkt mij geweldig! Sinds kort fanatiek aan het sporten en proberen zo gezond mogelijk te leven, snoepen zonder suiker past daar natuurlijk perfect bij en bovendien kan ik de rest dan gewoon met lekkers verwennen en hoeven hun niet mee te doen met mijn gezonde levensstijl (althans dat denken ze dan haha )

  Beantwoorden
 14. Mirjam
  3 juli 2017 at 16:27 (5 jaar ago)

  Ik wil heel graag (leren) koken zonder suiker. En ook gezonder gaan leven, zodat ik meer energie krijg.

  Beantwoorden
 15. Marijn Sterre
  3 juli 2017 at 16:37 (5 jaar ago)

  Met mijn 16 jaar is het best uniek dat ik zowel vegetariër ben als suikervrij eet. Aangezien ik nog thuis woon is dat soms best lastig vol te houden… Mijn broertje en zusje overtuig ik ook met moeite waarom we eigenlijk allemaal veel minder suiker zouden moeten eten. Daarom zou ik graag dit kookboek winnen en mijn gezin laten zien hoe lekker suikervrij eten kan zijn!

  Beantwoorden
 16. HB
  3 juli 2017 at 16:39 (5 jaar ago)

  Nou dat zou ik wel heeeeel erg graag willen winnen (net als velen met mij)
  Voor mezelf (dumpingsyndroom)maar ook voor mijn kleine ventje die zo graag met mama wat bakt. Ook hij nag geen suiker en kunstmatige zoetstoffen. Inspiratie is van harte welkom en werken vanuit een boek ipv uit mama’s hoofd is misschien hopelijk een inspiratie om ook te willen leren lezen. (Mijn binkie is negen en heeft het syndroom van down) dit mooie boek zou voor mij in ieder geval een inspirerende zijn voor lekkere dingen die er ook nog eens mooi en smakelijk uitzien.

  Beantwoorden
 17. Liesbeth
  3 juli 2017 at 16:48 (5 jaar ago)

  Dit lijkt me een superboek! Ik ben sinds kort meer gaan bewegen en voel me vaak wat flauw. In plaats van naar suikers te grijpen zou ik graag wat inspiratie opdoen voor wat “gezondere” lekkernijen.

  Beantwoorden
 18. Lindy
  3 juli 2017 at 16:57 (5 jaar ago)

  Ik ben dit kaar 12 kilo afgevallen en dit wil ik graag zo houden! Maar omdat alles vol suikers zit ben ik momenteel veel aan het bakken zonder suiker. Dus meer ideeën zijn zeker welkom!

  Beantwoorden
 19. Melanie Oliveira
  3 juli 2017 at 17:09 (5 jaar ago)

  Dit zou ik heel graag willen winnen. Ik ben bezig met koolhydraatarm eten om nog zo’n 15 a 20 kilo af te vallen. En soms heb je ook wat zin in iets lekkers. Wat ik met mijn kinderen kan delen. Ook hun wil ik een gezonde verantwoorde levenstijl aanleren zonder alle troep wat in de winkels ligt

  Beantwoorden
 20. Marcha De Haan
  3 juli 2017 at 17:20 (5 jaar ago)

  Omdat ik en m’n gezin ongemerkt en gemerkt teveel suikers binnen krijgen zou ik erg graag dit mooie kookboek winnen

  Beantwoorden
 21. Yusilah Seg
  3 juli 2017 at 17:23 (5 jaar ago)

  Nu, 9 maanden na bevalling van m’n 2e kindje zitten de zwangerschap kilootjes er nog aan. Dit in combinatie met het feit dat ik een zoetekauw ben maakt dat ik graag dit boek wil winnen. Lekker zoetigheid op een gezonde manier en ondertussen wat kilootjes kwijt raken. Mooie combinatie lijkt mij 🙂

  Beantwoorden
 22. Natasja
  3 juli 2017 at 17:32 (5 jaar ago)

  Ik zou graag het boek willen winnen omdat ik samen met mijn gezin wil gaan proberen om suiker vrij te gaan eten ivm onze gezondheid en dit zou een mooie opstap zijn.

  Groetjes ,Natasja

  Beantwoorden
 23. Audrey
  3 juli 2017 at 17:33 (5 jaar ago)

  Ik een enorme zoetekauw ben en af wil kicken van de suiker!

  Beantwoorden
 24. Marian
  3 juli 2017 at 18:22 (5 jaar ago)

  ik zou graag het hele gezin gezonder laten “snoepen” zonder suiker.
  Dit kookboek zal me helpen met recepten en inspiratie

  Beantwoorden
 25. Zoë kwiek
  3 juli 2017 at 18:28 (5 jaar ago)

  Dat lijkt me een heel fijn boek om me te helpen suikervrij door het leven te gaan.
  Met 2 kleine kinderen vind ik het heel belangrijk om gezond te leven.
  Ik doe dus graag mee.

  Beantwoorden
 26. Loes van Os
  3 juli 2017 at 18:50 (5 jaar ago)

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Voor mezelf, zodat ik mijn knopje weer om kan zetten naar een gezondere levensstijl. Maar ook voor mijn dochters. Om voor en met hen lekkers zonder suiker te kunnen maken!!

  Beantwoorden
 27. Marja
  3 juli 2017 at 18:55 (5 jaar ago)

  Graag zou ik willen minderen met suiker.Om de nodige kilootjes kwijt te raken.Dit boek zou een hele grote stap in de juiste richting zijn.Gr.Marja/Scorpio062

  Beantwoorden
 28. Karin
  3 juli 2017 at 18:55 (5 jaar ago)

  Dit zou de ultieme manier zijn mijn suikerverslaving een halt toe te roepen ! Meerdere malen geprobeerd af te vallen en een gezondere leefstyle eigen te maken. Het afvallen op zich ging prima maar de vele kilo’s er ook afhouden wil mij niet lukken doordat ik steeds terug val in mijn suikerverslaving. Dit boek zou mij en mijn gezin enorm helpen om verantwoord te “snoepen” !

  Beantwoorden
 29. Lisette kolkman-kubbe
  3 juli 2017 at 19:21 (5 jaar ago)

  Ik zal graag het boek willen winnen omdat ik probeer af te vallen en wel een zoetkauwer ben.Ben al bezig gezondere gerechten te maken en zal dit boek goed van pas bijkomen.Nu maar duimen

  Beantwoorden
 30. Rita Jansens
  3 juli 2017 at 19:23 (5 jaar ago)

  Ik hou echt van zoet. Maar door zo veel suiker te eten, komen de kilo’s er gemakkelijk bij. Bakken zonder geraffineerde suiker zou geweldig zijn. Het is zoveel gezonder en toch zal ik niets van al dat lekkers moeten missen.

  Beantwoorden
 31. Puck Pelders
  3 juli 2017 at 19:32 (5 jaar ago)

  Wat leuk! Alleen de kaft spreekt me al aan. Wij zijn anders gaan leven toen wij nog een onvervulde kinderwens hadden. We deden dit omdat het de vruchtbaarheid zou bevorderen. Het beviel ons toen zo goed dat we het blijven zijn doen! Inmiddels is onze dochter bijna 1 en eet ze steeds meer met ons mee. Ook haar willen we een suikerarme levensstijl leren maar de juiste dingen geven zonder dat ze buiten de boot valt met haar omgeving (want die eten wel bijvoorbeeld koek) willen er voor haar wat bakken zodat ze toch gewoon mee kan doen. We staan volledig achter onze levensstijl maar zijn erg bang dat onze dochter geen aansluiting zal vinden of buiten gesloten zal worden. Hopelijk kan het boek ons heerlijke recepten geven (ook voor papa en mama 🙂 ) zodat ze toch lekker kan smikkelen.

  Beantwoorden
 32. Angela
  3 juli 2017 at 19:42 (5 jaar ago)

  Omdat ik van lekker smullen houd en mijn kids ook maar het liefst wel verantwoord smullen!! Altijd leuk om nieuwe recepten te proberen! 🙂

  Beantwoorden
 33. Bianca
  3 juli 2017 at 19:50 (5 jaar ago)

  Doordat mijn zoontje een suikerintolerantie heeft ben ik vaak al bezig om zonder suiker te bakken en te koken. Dit boek zou een goede aanvulling hierop zijn vooral omdat hij niet dol is op groente.

  Beantwoorden
 34. Anne
  3 juli 2017 at 20:09 (5 jaar ago)

  Waarom ik het boek heel graag zou willen is heel simpel. Mijn zoontje mag voorlopig geen suiker. Vanwege zijn verstoorde darm flora. Hij krijgt er heel veel buikpijn van. Alleen mag hij ook geen melk en geen Soya. Ik ben benieuwd of dat dan ook is. Maar ik zou het ook kunnen vervangen. Dus ik ben heel benieuwd naar de recepten. Zou fijn zijn om weer wat inspiratie te hebben.

  Beantwoorden
 35. Jose
  3 juli 2017 at 20:23 (5 jaar ago)

  Ik zou ontzettend graag dit boek willen winnen.
  Ik ben altijd bezig met mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s. Nu na mijn derde zwangerschap ben ik weer aan de “bak”. Mijn vriend doet ook mee, hij wil ook gezonder eten/leven.Geen suikers.
  Ik heb meerdere redenen waarom ik graag zou winnen.
  1) Onze kinderen zijn ook mega bak fan net als mama en wij willen dan ook graag samen in de keuken staan om voor deze zoetekauwen lekkers te maken zonder suiker.
  Onze kinderen met name de middelste heeft mijn bouw (van nature wat meer spek ;-)) dat in combinatie met niet al te graag sporten en maar al te graag eten, snoepen bakken en alles wat met eten te maken heeft is een lastige combi.
  2) de oudste kan niet goed tegen suiker. Wordt echt hyper de piep maar ook hij houdt zo van eten, bakken, lekkers, snoep, zoet, hij lust echt werkelijk waar alles ook heel veel gezonde dingen maar ja welk kind eet niet graag koekjes of ijsjes in de zomer. Nou mijn jongens ook maar hij gaat gelijk stuiteren.
  3) Wij voelen ons echt wel fijn zo zonder suiker maar missen echt wel zoetigs om te eten. Zonder suikers smullen lijkt ons ideaal.

  Ik zou dit boek dus echt graag willen winnen voor ons hele gezin.
  Duim duim

  Beantwoorden
 36. Anita H.
  3 juli 2017 at 21:56 (5 jaar ago)

  Ik eet in principe geen zoete / suikerhoudende gerechten. Al vele jaren. Met nadruk op “in principe”, want helemaal laten kan ik het niet. Soms gaat er een doos ijsjes in de kar, om een voorbeeld te noemen, en dan eet ik ook elke dag ijs totdat die verpakking op is. De behoefte zit toch wel diep… Inspiratie voor alternatieven is van harte welkom. Mijn bloedsuikerspiegel is veel te hoog en risico tot ontwikkelen van diabetes is zeer hoog als ik teveel suiker binnenkrijg. Niet dat ik daar zo bang voor ben; blijft nog wel binnen de perken. Maar ik noem het even om aan te geven dat vermijden van deze troep toch wel van belang is voor mij.

  Beantwoorden
 37. Angelie Achterberg
  4 juli 2017 at 06:35 (5 jaar ago)

  Manlief en ikzelf hebben beide last van buikvet, zwembandjes zeg maar, zijn nu bezig met koolhydraatarm maar moet je ook eerlijk zeggen dat we niet goed thuis zijn in de “verborgen” suikers. We houden uiteraard wel van lekker eten dus ik hoop dat we met dit boek een stukje verder komen op weg naar een gezondere levenstijl

  Beantwoorden
 38. Manon
  4 juli 2017 at 12:46 (5 jaar ago)

  Nieuwe inspiratie opdoen doe ik graag. Koken en bakken doe ik enkel en alleen via ECHTE boeken. Er is nog wel een plaatjes vrij, hahaha. Het boek deel ik dan graag met mijn zusje. Zij is echt suikerverslaafd, maar is niet heel erg creatief in de keuken. Middels dit boek wil ik haar laten ervaren en zien, dat het ook anders kan. Hopelijk heb ik alles gedaan om in aanmerking te komen voor deze leuke winactie! Nou, leuk om in de zomervakantie mee aan de slag te gaan! Maar er zijn denk ik wel meerdere mensen die dit graag willen :).

  Beantwoorden
 39. Sylvia Groot Bluemink-Kouwenberg
  4 juli 2017 at 12:54 (5 jaar ago)

  Ik wil 10kg afvallen en het enige struikelblok blijft toch wel die zoete lekkernijen. Ik kán er simpelweg niet vanaf blijven. En dan lijkt mij dít boek i-de-aal!!!

  *fingerscrossed*

  Beantwoorden
 40. jennieke
  4 juli 2017 at 13:05 (5 jaar ago)

  Wat zou ik graag dit boek willen winnen. Sinds twee weken weer gestart met suikervrij eten. Wil graag afvallen en gezonder eten. Omdat ik vaak weinig inspiratie heb zou dit boek mij goed kunnen helpen.

  Beantwoorden
 41. AnnaB
  4 juli 2017 at 14:35 (5 jaar ago)

  Dat lijkt mij een fijn boek,wat ondersteuning en tips kan ik wel gebruiken om mindersuiker te eten met het hele gezin.
  Ik volg op twitter en facebook

  Beantwoorden
 42. Jessica Reitz
  4 juli 2017 at 19:58 (5 jaar ago)

  Ik zou heel graag een boek willen winnen omdat het mij niet lukt om af te vallen. Daarnaast heb ik reuma en ik heb hier hele goede berichten over gelezen. Je zou minder pijn hebben en minder moe zijn. Aangezien de medicatie die ik gebruik niet voldoende helpt en er geen medicische alternatieven meer zijn lijkt het mij geweldig om middels dit boek te kunnen starten en toch lekker te kunnen blijven eten ❤

  Beantwoorden
 43. Lisa
  4 juli 2017 at 20:12 (5 jaar ago)

  We eten al een paar jaar zo weinig mogelijk suiker. Maar sinds mijn zwangerschap is dat een beetje terug gedraaid 🙁 Nu ons meisje bijna 4 maandjes is, is het weer werk aan de winkel! Producten lezen en zoveel mogelijk vers. Maar een duwtje in de goede richting is zeker welkom met dit mooie boek!
  Groetjes Lisa

  Beantwoorden
 44. José
  4 juli 2017 at 22:19 (5 jaar ago)

  Het is hoogtijd voor de Suikervrije Tijd

  Beantwoorden
 45. Bianca vd Mierden
  4 juli 2017 at 22:44 (5 jaar ago)

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik graag voor mijn man lekkere dingen maak, hij is ern echte zoetekauw, maar hij is diabeet, dus let ik altijd enorm op met het gebruik van suikers. Ook heb ik zelf de ziekte van crohn en suikers hebben wel invloed op het verloop van mijn ziekte. Dus een win win situatie als ik dit boek zou winnen en lekkere dingen kan maken voor ons samen.

  Beantwoorden
 46. Cindy de Vries
  4 juli 2017 at 23:00 (5 jaar ago)

  Ik ben nogal van het koken en bakken, maar ik bak eigenlijk steeds minder. Vooral omdat ik last krijg van de suikers die er in gaan als ik het wel gebruik. Ik merk dat ik het zonder suikers vaak lastiger vind, dus dit boek zou een leuk begin zijn om mijn kennis uit te breiden zodat ik me weer eens kan uitleven in de keuken 🙂

  Beantwoorden
 47. Carina weezenaar
  5 juli 2017 at 10:32 (5 jaar ago)

  Ik zou het boek graag winnen omdat ik na mijn zwangerschap met de diabetes ben blijven zitten en ik de grootste zoetekaiw ben die er rond loopt. Dat is soms heel lastig. Zo’n boek zou een uitkomst zijn!

  Beantwoorden
 48. Joy
  5 juli 2017 at 13:00 (5 jaar ago)

  Wow, ik leef al tijden koolhydraadbeperkt en zoveel mogelijk suikervrij. Ben inmiddels bijna 90 kilo afgevallen sinds mijn zwaarste gewicht ooit… en op mijn ideale gewicht nu. Maar ik blijf een zoetekauw! Dus dit boek zou mij vast weer inspiratie geven voor gezond lekkers.

  Beantwoorden
 49. Cora van Leeuwen
  5 juli 2017 at 13:29 (5 jaar ago)

  Ik eet al langere tijd zonder suiker. Het 20/80 principe. Ik heb veel recepten verzameld in de loop der tijd maar ben wel toe aan een nieuwe kijk op suikerloze recepten. Ben dus heel nieuwsgierig naar dit receptenboekje.

  Beantwoorden
 50. Christel
  5 juli 2017 at 20:21 (5 jaar ago)

  Het boek wil ik graag winnen want dan kan ik er uit leren om lekkere dingen te maken zonder verkeerde suikers.

  Beantwoorden
 51. Linda
  6 juli 2017 at 07:00 (5 jaar ago)

  Graag wil ik onze dochter van 1,5 zo veel mogelijk suikervrij opvoeden. Wat is er leuker om dan met het geweldige boek aan de slag te gaan.

  Beantwoorden
 52. Petra erends
  6 juli 2017 at 11:21 (5 jaar ago)

  Ik zou het boek graag winnen omdat ik heb een maag verkleining gehad en moet goed op mijn suikers letten . Maar wil af en toe ook wel eens wat lekkers

  Beantwoorden
 53. Laura
  6 juli 2017 at 12:00 (5 jaar ago)

  WAAROM ik deze onwijs leuke prijs zou willen winnen is omdat ik een onwijs zoetekauw ben maar momenteel ook op mijn koolhydraten en suiker toename let. Ik wist nog niet van het bestaan van dit boek of tot ik de actie zag. Ik ben de laatste weken veel bezig met het zoeken van khd en suiker beperkt eten, maar mis als hobby balster echt de zoetigheid van gebak, koekjes en ander lekkernijen. Het boek zou DAAROM heel erg goed van pas komen voor mezelf, maar ook voor in mijn gezin, waar iedereen dol is (en stiekum ook gewent zijn geraakt) aan mijn bakverslaving.

  Beantwoorden
 54. Irma Bergenhenegouwen
  6 juli 2017 at 12:46 (5 jaar ago)

  Dit boek zou een enorme hulp zijn om gezond te gaan bakken.
  En dan ook nog is laag in koolhydraten, top !!!

  Beantwoorden
 55. Danielle
  6 juli 2017 at 13:21 (5 jaar ago)

  Ik zou hem super graag willen winnen we hebben een zoon met adhd dus hoe meer suiker hoe drukker hij word wat hij zelf erg moeilikk vind zo kan hij toch heerlijk mee smullen en we maken graag dingen samen

  Beantwoorden
 56. Femke
  6 juli 2017 at 19:44 (5 jaar ago)

  Wauw wat een leuk kookboek!! Ik wil dit boek heel graag winnen. Ik vrees dat ik moet toegeven dat ik een suiker verslaving heb, en ik weet echt niet hoe ik dit zelf kan doorbreken! Dit boek kan me hopelijk helpen. Ik mis echt inspiratie 🙁

  Beantwoorden
 57. Fenna
  6 juli 2017 at 21:29 (5 jaar ago)

  Hoi Karlijn
  Ik ben een echte zoetekauw en bak en kook heel graag iets lekkers.Het zou beter zijn als we wat minder suiker zouden gebruiken,maar….zonderlijkt ons heel moeilijk om het toch lekker te krijgen .wie weet kan het boek smullen zonder suiker ons er handje helpen.Daarom zouden we graag dit boek willen winnen!

  Beantwoorden
 58. Anita
  6 juli 2017 at 21:59 (5 jaar ago)

  Lijkt me super handig en leuk boek! Ik eet al zo veel mogelijk suikervrij maar vind het heel lastig om suikervrije tussendoortjes te vinden / maken. En ik hou van lekker eten:)

  Beantwoorden
 59. Jo's Daughter
  7 juli 2017 at 10:38 (5 jaar ago)

  Zoetekauw, tja dat ben ik moet ik toegeven. Helemaal verzot op Brownies, Boterkaramels, Bananencake… ach eigenlijk lust ik alles wel 🙂 Maar vanwege de gezondheid snoepen papa, mama en ik zo min mogelijk. Ik mis het bakken van lekkernijen en de lekkere zoete smaak ook. Dit boekje llijkt me dus ontzettend fijn 😀 Heb helaas geen facebook of iets dergelijks. Wel een blog telt dat ook?

  Beantwoorden
 60. marina van Antwerpen
  7 juli 2017 at 10:40 (5 jaar ago)

  Waarom niet,suiker zit overal in en het is niet goed voor je.
  Maar ik ben een enorme snoeperd,hou van chocolade en bounty ed dus ga ik nogal eens de fout in
  Voor mijn poliartrose is dat niet goed,door medicijnen ook al aangekomen dus een beetje minder mag wel…

  Beantwoorden
 61. Chantal van Tuijl
  11 juli 2017 at 17:47 (5 jaar ago)

  Wanneer je de 40 gepasseerd bent, lijken de kilootjes er harder aan te komen dan ooit! Tijd om pas op de plaats te maken en mijn suikerinname flink te gaan minderen! Toch zou ik graag af en toe blijven bakken en ook kan ik niet zonder een zoetigheidje zo af en toe… 😉 Ik hoop flink inspiratie op te doen met dit boek, dus ik maak graag kans!

  Beantwoorden
 62. Chantal Raaijmakers
  12 juli 2017 at 09:00 (5 jaar ago)

  Deze snoepkont is al een tijdje bezig met het drastisch verminderen van de suikerinname, maar komt soms ideetjes tekort…. een boek vol nieuwe inspiratie zou te gek zijn!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *