Winactie | Win een suikervrij Paaschocolade pakket. Vrolijk Pasen!

Winactie-Pasen

Speciaal voor ‘makkelijke’ Paashazen

Als je verslaafd bent aan chocolade zoals ik, dan wil je zeker met pasen ook meedoen met de rest. Paaseitjes zoeken en in de periode daarna lekker oppeuzelen dus. 😉 De afgelopen jaren vond ik het moeilijk ok paaseieren zonder suiker te vinden en heb ik zelfs nog zelf paaseieren gemaakt door Cavalier stevia chocolade te laten smelten en in paaseivormpjes weer hard te laten worden. Leuk om een keer gedaan te hebben maar best veel werk… Hoe blij was ik toen ik toen ik onlangs op Facebook een berichtje tegenkwam van Suikervrij.shop dat ze paaseitjes binnen zouden gaan krijgen! Die wilde ik natuurlijk heel graag proeven.

Pasen paaseitjes

Zoetmakers

Een paar dagen later zat er een pakketje met paaseitjes gezoet met stevia en maltitol en ook nog hele vrolijke paashaasjes gezoet met stevia in de brievenbus. Ik vind het een goede ontwikkeling dat fabrikanten steeds meer gebruik maken van stevia als zoetstof (Steviolglycosiden vormen een mengsel van zoetstoffen (o.m. stevioside en rebaudioside) die gewonnen worden uit de steviaplant). Helaas lukt het niet alle fabrikanten om in het geheel over te stappen, zodat er nog vaak gebruik wordt gemaakt van maltitol in combinatie met stevia. Door de sterke zoetkracht van stevia kan de hoeveelheid maltitol sterk teruggebracht worden, waardoor de mogelijke laxatieve werking van maltitol verminderd wordt. Maltitol is een polyol (of suikeralcohol) die wordt gebruikt als kunstmatige zoetstof. De stof komt in de natuur niet voor, maar kan worden gemaakt van moutsuiker (maltose), bijvoorbeeld uit maïs of tarwe.

Proeven

Het is nog geen pasen, maar ik kon niet wachten met proeven natuurlijk. Dus snel open gemaakt en alvast twee eitjes en een melkchocolade praliné paashaasje opgepeuzeld. De rest bewaar ik (als het lukt) tot pasen. Ik moet zeggen dat ik me veel makkelijker kan inhouden met verder snoepen dan toen ik chocolade met suiker at, want dan moest ik meteen meer eten, toch de verslavende werking van suiker misschien?

Mijn ervaring met de smaak van deze paaschocolade is goed, al vind ik ze best wel heel zoet. Dit komt waarschijnlijk omdat ik suikervrij en vaak natuurlijk gezoet eet, waardoor mijn smaakbeleving iets anders is, dan wanneer je gewend bent om meer/vaker (geraffineerde) suikers te eten. Een pluspunt is wel dat je niet proeft dat er in de paaseitjes stevia en maltitol en in de eitjes stevia is gebruikt, dus dat is top. Als je zelf met Pasen even geen zin/tijd hebt om de keuken in te duiken en ook eens lekker mee wil smullen met de rest, dan zijn deze producten zeker een aanrader. 🙂

Winactie

Winactie Pasen paaseitjes

Wil jij dit leuke pakket met paashaasjes, paaseitjes en paaschocolade van Suikervrij.shop winnen?

DE INZENDING IS GESLOTEN
Bedankt voor de enthousiaste reacties! We hebben alle inzendingen in een grote bak gedaan en een lootje getrokken. Els Aubrouck heeft het Suikervrij.shop chocolade pakket gewonnen.

Ook iets lekkers winnen? Hou dan de website en social media in de gaten voor een volgende winactie.

Karlijn

Boek: Smullen zonder suiker!

 

 

 

Recepten zonder geraffineerde suiker

In het Smullen zonder Suiker! boek vind je nog meer leuke en makkelijke recepten. Wat denk je van:

Mmm!

Print Friendly, PDF & Email

50 Comments on Winactie | Win een suikervrij Paaschocolade pakket. Vrolijk Pasen!

 1. Mariska
  27 maart 2017 at 18:47 (5 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk, smullen zonder suiker vindt ik best lastig. En met kinderen is het ook vervelend als je nooit iets neemt en zij wel een lekker chocolaatje krijgen. Dus we winnen heel graag!!

  Beantwoorden
 2. Priscilla
  27 maart 2017 at 19:00 (5 jaar ago)

  Mijn collegaatje en ik werken op het secretariaat. Elke keer wordt er lekker in de snoeppot gedaan of krijgen we chocolade cadeau. Aangezien we goed aan het opletten zijn qua eten, hoe fijn zou het dan zijn als wij ook mee kunnen snoepen ipv nee zeggen?!

  Beantwoorden
 3. Bregje
  27 maart 2017 at 19:05 (5 jaar ago)

  Ik zou dit pakket super graag willen winnen. Ik ben al bijna 10 jaar suikervrij (geraffineerde) en heb daardoor al heel veel chocolade eitjes links moeten laten liggen.
  Dat terwijl ik echt een snoepkont ben en dol ben op chocola.

  Beantwoorden
 4. Bep
  27 maart 2017 at 19:55 (5 jaar ago)

  Ik ben gewoon gek op chocola. Op mijn werk liggen eitjes met suiker en ik wil ze graag zonder suiker eten…zo lekker…

  Beantwoorden
 5. Esther de Ruiter_ Vissers
  27 maart 2017 at 20:00 (5 jaar ago)

  Ik zou het pakket heel graag winnen voor mij en mijn man. We zijn beiden een aantal kilo’s afgevallen en proberen zo min mogelijk slechte suikers binnen te krijgen. Dit is dan wel een ultiem verwen moment.

  Beantwoorden
 6. Ashley Jacobs
  27 maart 2017 at 20:05 (5 jaar ago)

  Het lijkt me ontzettend leuk om dit pakket te winnen voor mijn lieve suikervrije vriendin die ontzettend verslaafd is aan chocola, maar de chocola met suiker niet kan hebben. En dan natuurlijk wel delen hè :p

  Beantwoorden
 7. renske
  27 maart 2017 at 20:16 (5 jaar ago)

  zou een heel mooi verjaardag kado zijn aan gezien ik 10 april jarig ben. en allergisch ben voor suiker

  Beantwoorden
 8. Ella
  27 maart 2017 at 20:20 (5 jaar ago)

  Ik heb fibromyalgie en ben verslaafd aan suiker! Slechte combi. Te veel suiker betekent meer pijn. Zou zo fijn zijn om minder pijn te hebben met pasen en toch te kunnen snoepen van de juiste chocolade!!

  Beantwoorden
 9. klaartje
  27 maart 2017 at 20:26 (5 jaar ago)

  Gewoon erg erg erg benieuwd hoe een paasei zonder suiker smaakt!

  Beantwoorden
 10. Miranda
  27 maart 2017 at 20:47 (5 jaar ago)

  OOOOooo wat lijkt me dit heerlijk!!!!(L)(L)(L) Schuldbewust snoepen en ook nog eens lekker chocola eten???? Wie wil dit nou niet!!!! :D:D Het is zooooo moeilijk om al dat lekkers te laten staan, overal kom ik het tegen, overal is de verleiding zoooo groot!!! Ik als snoepkont heb het erg moeilijk met al dit lekkers te laten staan:$:$:$ Al is het echt wel beter voor mijn lichaam, dit merk ik echt wel:D Hoe fijn is het als ik wel mag snoepen en mijn lichaam er ook nog een suuuuper blij van word??:D:D geliked??? Check!!! iemand getagd??? check!!! reactie geplaatst??? check!!! na op verschillende computers ingelogd te staan en geprobeerd, hoezo ik doe heel veel moeite om te mogen winnen??:$:$ kopje thee klaar?? check!!!! Nu nog dit heerlijk pakket erbij en ik kan ontspannen boekje lezen:$

  Beantwoorden
 11. Engelina
  27 maart 2017 at 20:51 (5 jaar ago)

  Ben verslaafd aan zoetigheid en dan vooral chocola. Maar nu ben ik begonnen om toch wat meer op mijn voeding te letten dus laat ik alle zoetigheid staan maar de paaseitjes lachen mij toch wel toe. Daarom wil ik heel graag deze pakket winnen, kan ik toch af en toe snoepen:)

  Beantwoorden
 12. Jacqueline burgerhart
  27 maart 2017 at 21:04 (5 jaar ago)

  Gaaf! Gezondere paaseieren…wat zullen de kinderen genieten! Of…misschien wel de collega’s voorschotelen zonder te zeggen dat er geen suiker in zit…ben benieuwd naar de reactie

  Beantwoorden
 13. Sandra van Gelder
  27 maart 2017 at 21:11 (5 jaar ago)

  16 april vier ik mijn verjaardag, en mijn vrienden komen allemaal. Ik had al besloten om maar helemaal chocolade-vrij te gaan hightea-en, en alles zelf te maken. Maar toch mis ik dan wel de gezelligheid die bij zo’n paasbrunch horen met paaschocolade. Dus wat zou dat feestelijk zijn op de Paastafel. Mijn vrienden zijn allemaal bezig met suikervrij eten of aan het dieëten, dus dan is iedereen helemaal vrolijk en blij.

  Beantwoorden
 14. Jose
  27 maart 2017 at 21:18 (5 jaar ago)

  Ik maak graag kans omdat ik net behoorlijk wat kilo’s ben afgevallen. Dit heb ik gedaan omdat binnenkort ons tweede IVF avontuur begint. Een hele spannende tijd. Als ik het pakket win kan ik toch nog een beetje genieten van wat lekkers met Pasen en hoef ik me niet zo schuldig te voelen. Het zou dus erg welkom zijn.

  Beantwoorden
 15. Cecile
  27 maart 2017 at 21:34 (5 jaar ago)

  Mijn puberdochter, die altijd een enorme zoetekauw was en nog steeds is, kreeg de tip suikervrij te gaan eten in de strijd tegen haar hevige acné. Ik heb haar gesteund en samen zijn we in mei twee jaar suikervrij. Ik ben apetrots op haar, met of zonder acné. En het heeft effect gehad. Daar eet ik samen met haar graag een chocoladepaasei op!

  Beantwoorden
 16. Frederieke Willemse
  27 maart 2017 at 22:14 (5 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk! Geen pasen zonder paaseieren en met dit pakket kan ik ze ook nog eens zelf lekker opeten.

  Beantwoorden
 17. Theo van run
  27 maart 2017 at 23:19 (5 jaar ago)

  Wat een gaaf pakket!
  als echte chocolade liefhebber zou ik de suiker vrije versie zeker graag willen uitproberen.
  Ik ben benieuwd hoe de smaak zal veranderen zonder toegevoegde suiker.
  Dus hopelijk mag ik dit pakket uitproberen .

  Beantwoorden
 18. ilsiee prins
  28 maart 2017 at 06:19 (5 jaar ago)

  Jammie jammie, dat ziet er allemaal super uit zeg,,, Fantastisch dat je dit organiseert voor de lezers van je blog… Wij wagen dolgraag een kansje voor deze heerlijke paaslekkernijen…..#mindersuikerisaltijdbeter
  Groetje ilsiee

  Beantwoorden
 19. Ilse verswijveren
  28 maart 2017 at 18:59 (5 jaar ago)

  Ik zou dit leuke paaspakket heel graag aan mijn lieve moedertje willen geven. Zij heeft diabetes en als ik het win dan is het voor haar ook een keertje echt Pasen!

  Beantwoorden
 20. Sina
  28 maart 2017 at 20:37 (5 jaar ago)

  Als echte chocoholic ben erg benieuwd naar deze producten. Ik let altijd dat ik gezonde voeding binnen krijg, alleen met chocolade is dit nog moeilijk te vinden. Groetjes!

  Beantwoorden
 21. Els
  28 maart 2017 at 21:19 (5 jaar ago)

  Ik zou het pakket graag willen winnen voor mijn vriendin die diabeet is. Zo kan ze tóch lekker meesnoepen…

  Beantwoorden
 22. Els
  28 maart 2017 at 21:25 (5 jaar ago)

  Nog maar een keertje omdat ik zo graag wil winnen voor mijn vriendin Truus. Zij heeft suikerziekte én snoept graag… wat zou het leuk zijn als ik voor haar mag winnen…

  Beantwoorden
 23. Trezie Meuwissen
  29 maart 2017 at 13:54 (5 jaar ago)

  Hmm…. jammie! Ik hoop dat ik kans maak 🙂

  Beantwoorden
 24. Marja Legius
  29 maart 2017 at 14:57 (5 jaar ago)

  Heel graag wil ik ons gezin verwennen maar we moeten nu toch wel echt allemaal op de kilo’s gaan letten Met dit lekkere snoep wordt het voor ons allen toch een vrolijk pasen

  Beantwoorden
 25. Carmen Bloemendal
  29 maart 2017 at 17:04 (5 jaar ago)

  Yay, wat een leuke actie! Een suikervrije Pasen.. extra genieten! En past zeker bij onze paastafel met kokosyoghurt met homemade granola, raw pie, dadelballetjes, bananenbrood, sapjes, smaakwater en natuurlijk gekookte eieren! Wat we alleen nog missen? Chocolade! 😉

  Beantwoorden
 26. Marieke Donkers
  29 maart 2017 at 18:48 (5 jaar ago)

  Omdat mijn kids (3 en 1) niet van de paaseitjes af kunnen blijven en een beter alternatief dan heel welkom is!

  Beantwoorden
 27. Petra
  30 maart 2017 at 11:43 (5 jaar ago)

  Graag! Wat mis ik toch een lekker stuk chocolade. Oeh, en paaseitjes… Zo lekker maar nu niet meer te vinden zonder suiker. Wat zouden jullie me hier blij mee maken.

  Beantwoorden
 28. Anita H.
  30 maart 2017 at 23:15 (5 jaar ago)

  Ik ben dol op chocolade, in allerlei varianten. Vanwege een te hoge bloedsuikerspiegel maar ook omdat ik een gezondheidsfreak ben, beperk ik me tot af en toe wat pure chocolade en in een heel enkel geval raw chocolade (helaas erg prijzig). Het spreekt denk ik wel vanzelf, dat ik deze te winnen chocolade ook graag wil proeven.

  Beantwoorden
 29. Jo's Daughter
  31 maart 2017 at 11:53 (5 jaar ago)

  Diabetis runs in the family & dus is snoepen van heerlijke chocolade eigenlijk een no-no 🙁 Sneuvelen betekend je extra rot voelen. En vooral met feestdagen zoals Pasen zou je zo graag genieten van een paaseitje of twee (of 3). Ik maak daarom dan ook héél graag kans op dit verrukkelijke en toegestane pakketje vol “goddelijke Paas chocolade” 😀 Zodat de hele familie zorgeloos kan genieten.

  Beantwoorden
 30. Doortje Nicolai
  31 maart 2017 at 18:17 (5 jaar ago)

  Lekker snoepen voor groot en klein?!
  Ik heb een vervelende maagaandoening, waardoor ik amper koolhydraten kan eten, dus suikers zijn voor mij geen optie.
  Wie weet wordt het een extra Vrolijk Pasen voor mij en mijn gezin : lijkt me (h)eerlijk pakket vol lekkers!

  Beantwoorden
 31. Angelique
  1 april 2017 at 18:20 (5 jaar ago)

  Zou ze graag willen proeven.
  Ben erg benieuwd naar de smaak.
  Ik eet weleens suikervrije chocola
  Maar dan met zoetstof.

  Beantwoorden
 32. Cindy
  1 april 2017 at 18:48 (5 jaar ago)

  Hier komen de paasdagen en eitjes in volle glorie voorbij. En ook echt voorbij want ik ben sinds september gestopt met het eten van suiker (en koolhydraten) en inmiddels ruim 20 kilo afgevallen. Maar ik ben er nog niet en ga vrolijk door dus zo’n suikervrij paaspakket zou het op lastige momenten wat verlichten…..

  Beantwoorden
 33. Anita
  1 april 2017 at 18:48 (5 jaar ago)

  Het zou eens fijn zijn om suikervrije paaseitjes te kunnen eten. Niet vanwege diabetes en ook niet vanwege het afslanken, Maar door suiker te gebruiken veel last van mijn darmen dus graag een keer gezellig meedoen

  Beantwoorden
 34. Jess
  1 april 2017 at 18:55 (5 jaar ago)

  Wel mijn kinderen zijn verzot op chocolade net als de mama en het kleine wondertje in mijn buik. Maar wat zou het fijn zijn om toch te genieten van al deze zondes zonder je al te schuldig te voelen. En het ziet er gewoon heerlijk uit.

  Beantwoorden
 35. Inge hoevenaar
  1 april 2017 at 20:59 (5 jaar ago)

  Nou, dat zou ik heeeeeel graag willen winnen voor mij en mijn gezin. Onze jongste (7) doet het beter zonder die geraffineerde suikers, maar is best wat werk om steeds iets nieuws lekkers te bakken. De feestdagen zijn dan ook extra lastig. Daarom misschien wel speciaal voor haar!!

  Beantwoorden
 36. Reina
  1 april 2017 at 22:21 (5 jaar ago)

  Heel graag zou ik dit pakket winnen! Ik ben gewoon heel benieuwd of het echt lekker is en dit samen met mijn kinderen uitproberen. En om te delen met mijn client die niet geen koolhydraten mag eten ivm epilepsie. Voor haar is het vaak heel lastig om niet gewoon mee te kunnen doen.

  Beantwoorden
 37. Mariska v R
  1 april 2017 at 23:22 (5 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk om samen met man en dochter uit te testen. Hoe minder ‘zooi’ hoe beter!

  Beantwoorden
 38. Maaike
  1 april 2017 at 23:57 (5 jaar ago)

  Ik vind ze heerlijk! Kom maar op, dan tracteer ik!

  Beantwoorden
 39. Desiree
  2 april 2017 at 07:36 (5 jaar ago)

  Ik wil na bijna 3 maanden een koolhydraat arm/ proteïnerijk dieet volgen weer eens lekker veroorloofd genieten van chocolade
  Ook iets voor mijn vriendin Gea Welten

  Beantwoorden
 40. Marloes
  2 april 2017 at 08:21 (5 jaar ago)

  Ik eet al ruim 4 jaar suikervrij ivm medische klachten. Superfijn dat het inmiddels steeds meer in opspraak komt en dat jouw site mij helpt toch lekker te eten en op ideeen brengt! De paaseitjes zou ik dan ook graag winnen en opsmullen met mijn kinderen!

  Beantwoorden
 41. Monique
  2 april 2017 at 08:29 (5 jaar ago)

  Ben nu een jaar suikervrij en omdat ik geen suikervrije chocola kan vinden zondig ik soms nog wel op dat gebied. Dit zou voor mij dus geweldig zijn, want van geraffineerde suiker word ik echt ziek.

  Beantwoorden
 42. Petra Kr.
  2 april 2017 at 10:27 (5 jaar ago)

  Wat lijkt dit mij heerlijk, ik zou graag winnen omdat ik al een behoorlijk aantal kilo’s gewicht heb verloren, maar nog lang niet op het door mijn gewenste gewicht ben . Ook merk ik grote verschillen in mijn energielevel en huid. Toch lust ik nog wel iets lekkers en dit lijkt mij een lekkere suikervrije heerlijkheid…fingers crossed!groetjes Petra

  Beantwoorden
 43. Els
  2 april 2017 at 18:02 (5 jaar ago)

  Als diabetispatient type 1 altijd leuk eens iets te kunnen eten.

  Beantwoorden
 44. Sabine Flothuis
  3 april 2017 at 07:43 (5 jaar ago)

  Heerlijk genieten zonder die verslavende suiker rush???? YES!!! Ik maak graag kans zeker omdat onze kleinste diverse allergieën heeft en we nu van de kinderarts goed moeten letten op suikers…..

  Pasen blijft zo toch een feestje!!

  Beantwoorden
 45. Viv
  3 april 2017 at 19:31 (5 jaar ago)

  Ik ben zo benieuwd naar de smaak van suikervrije chocolade! De laatste tijd een stuk bewuster met onze voeding bezig (koken/bakken), bewuster snoepen is natuurlijk ook een dingetje dat erbij hoort ;-). Suikervrije chocolade ken ik nog niet (schaam schaam?) maar ik wil het wel dolgraag proberen en eens testen of mijn man “de chocoholic” het verschil proeft haha. De kids lusten ook graag chocolade dus het zou een hele leuke Paas verrassing zijn voor groot en klein! Waag heel graag een kansje.

  Beantwoorden
 46. Esmee
  3 april 2017 at 21:07 (5 jaar ago)

  Ik ben zo benieuwd naar de smaak hiervan!! Ik kan er me niets bij voorstellen, maar het zal wel een uitvinding zijn.. mijn zoon en dochter smullen van chocolade eieren, maar het wordt al snel teveel voor hun geïrriteerde droge huid. Ik denk dat het ook met suikers te maken heeft. Wat denken jullie?
  Mijn dochter wil ons ook verrassen, zegt ze steeds.. Zal leuk zijn als ik het gewoon neer kan zetten en ze op paasochtend het vrolijk op tafel kan zetten!

  Beantwoorden
 47. Pieter
  5 april 2017 at 08:45 (5 jaar ago)

  Ieder jaar koop ik voor familie en vrienden met Pasen allerlei soorten chocolade, gevulde en niet gevulde eieren, paashazen, enz, alleen kan en mag ik er zelf niet in delen.
  Dit jaar heb ik besloten om dat NIET meer te doen, suiker is slecht voor iedereen en dat moeten ze maar eens voelen!
  Wanneer ik ze echter kan trakteren op suikervrij chocolade, hoop ik dat ze dan ook ‘om’ zijn en gaan we snel op weg naar een gezondere wereld.

  Beantwoorden
 48. Irene
  5 april 2017 at 15:54 (5 jaar ago)

  Dolgraag! Ikke doe graag mee.
  Kunnen we (het gezinnetje) lekker smullen met Pasen.

  Beantwoorden
 49. Anneke
  8 april 2017 at 13:45 (5 jaar ago)

  De kleinkinderen komen met Pasen eieren zoeken en er zijn er twee bij die geen suiker mogen. Voor de andere heb ik leuke haasjes en verschillende eieren, voor de suikervrije kinderen maar een soort kleine eitjes. Beetje sneu eigenlijk, dus ik zou graag het pakket winnen.
  Dank je wel.

  Beantwoorden
 50. Ilse
  9 april 2017 at 00:03 (5 jaar ago)

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn 3 jarige zoontje die Diabetes type 1 heeft, oftewel suikerziekte. Met pasen in zicht, heb ik al een aantal winkels bezocht en websites afgestruind opzoek naar suikervrije paaseitjs met polyolen. Dit doordat er in suikervrije chocolade vaak nog een hoop koolhydraten zitten en 2 paaseitjes voor hem al te veel effect heeft of zijn bloedwaarde. Ik gun hem zo graag een pasen, waarbij hij zijn gevonden chocolade paaseitjes ook daadwerkelijk meteen mag opeten netzoals al die andere kinderen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *